Wie zijn wij

 

Maatwerk interieur voor particulieren en bedrijven

Marcel Beumer startte al in 2011 als ZZP’er in de interieurbouw. Sinds april 2021 beschikt hij over een 300 m2 grote werkplaats op het adres Vlijtseweg 122B (Zwitsalterrein, ingang Zuid) en heeft hij drie man personeel in dienst. Zijn vrouw Andrea ondersteunt hem met alle administratieve activiteiten die bij een eigen bedrijf om de hoek komen kijken. Het bedrijf heet Imetis, met de I van interieurbouw en Metis komt uit de Griekse mythologie.


Imetis interieurbouw levert maatwerk interieur aan ondernemers en parti- culieren. “Wij maken interieurinrichtingen voor uw woon- en werkomgeving. Met Imetis kunt u rekenen op een betrouwbare partner, die met u meedenkt over wensen en mogelijk- heden voor uw werk- en wooncom- fort. Denk hierbij aan keukens, (inbouw) boeken- en kledingkasten, tv-meubels, kamer en suites, badkamermeubels en tafels. Voor bedrijven maken wij onder andere receptiebalies, kasten, wanden, deuren en vergadertafels. Wij helpen u met kleine en grote projecten”, vertelt Marcel enthousiast.

De werkplaats is vanaf de weg niet zichtbaar, maar de vele bezoekers van het Zwitsalterrein weten Imetis prima te vinden. “Sinds we onze werkplaats hebben, weten steeds meer mensen van ons bestaan. Op onze beurt zijn wij blij met het nieuwbouwproject aan de overkant van de Vlijtseweg, want ook daar zitten onze klanten. Maar we merken dat veel klanten ook graag een lokaal bedrijf zoeken, waardoor we ook steeds meer Apeldoornse klanten mogen begroeten. Kwaliteit staat bij ons voorop en we hebben met Edwin, Jeroen en Zaher uitermate gekwalificeerd personeel in dienst. Wij werken daarnaast met veel verschillende mate- rialen: niet alleen met plaatmaterialen en massief hout maar ook staal, glas, verlichting en inbouwapparatuur. Wij zijn altijd enthousiast over het bedenken van creatieve, passende oplossingen.”

Duurzaamheid is tevens een belangrijk item binnen Imetis. Marcel knikt: “We werken hier met airco’s in plaats van gas en verzamelen ons zaagafval voor recycling. Voorts maken wij hier in de werkplaats gebruik van biologische lijm.”

Tot slot is Imetis een erkend leerbedrijf en lid van de branche-organisatie. “Door onze ervaring en kennis van materialen en bouwen, adviseren wij u niet alleen wat mooi maar ook functioneel is. Wij hebben een persoonlijke benadering en geven een goed advies. Kom gerust eens kijken in onze werkplaats op het Zwitsalterrein.”


Een persoonlijke benadering en een goed advies voor uw maatwerk interieur, dat is wat wij doen.
Afspraak maken met Imetis: 06-25003968