Kamer en suite Apeldoorn

Kamer en suite bouw pakket 

Imetis heeft een voordelig kamer en suite bouwpakket ontwikkeld die in 1 dag kan worden geplaatst. Dankzij ons centraal gelegen werkgebied de omgeving Apeldoorn, is Apeldoorn op korte rijafstand, en kunnen we persoonlijk en snel leveren in Apeldoorn of omgeving zoals Putten.

De kamer en suite blijft een geliefd onderdeel in het interieur van zowel de jaren 30 als de moderne huizen.  Imetis heeft een betaalbare oplossing voor bedacht: het kamer en suite bouwpakket. Dankzij de eenvoudige constructie kan de opstelling in 1 dag geplaatst worden op locatie te Apeldoorn. Alleen het schilderen moet u zelf doen, maar indien gewenst kunnen wij dit natuurlijk ook voor u uitvoeren! Wij hebben standaard model, maar er zijn vele mogelijkheden. Een moderne uitvoering met vlakke panelen en ruiten of een klassieke met facet panelen en ruiten. Heeft u specifieke wensen voor de uitvoering, neem dan contact op en wij maken een vrijblijvend voorstel voor u.

kamer ensuite Apeldoornkamer ensuite Apeldoornkamer ensuite Apeldoornkamer ensuite Apeldoornkamer ensuite Apeldoornkamer ensuite Apeldoornkamer ensuite Apeldoorn

Een standaard bouwpakket bestaat uit 2 boekenkasten, 2 schuifdeuren met glas, een railsysteem met softclosing, een achterwand, knopjes en grepen voor de deuren en alle benodigde afwerklijsten voor de kasten.


Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan voor kamer ensuite deuren.
Afspraak maken met Imetis: 06-25003968